Vyhledávání


Kontakt

AIGAMES GNW

ing. M. Kohoutek 605939161

E-mail: obchod@aigames.eu

videoklipy

anekdotky

15.01.2014 21:45

úvodní projevy

29.02.2012 15:43

průběh celé hry

29.02.2012 11:10
Celá hra začíná v pátek večer.

 

Po přijezdu, ubytování a nachystání jak herního plánu, tak jednotlivých ambasád se přečtou novinky v pravidlech pro nastávající hru. Jelikož se počítá, že admirálové základní pravidla, která se nemění, ovládají, jsou seznámeni pouze s novinkami. Pak následuje rozlosování jednotlivých pozic na hracím plánu. Admirálové pak již vědí, s kým sousedí a mohou začít první diplomatické styky se sousedy.
 
Následuje Ples admirality, neboli oficiální zahájení celé hry, který je pojat jako mírová konference zůčastněných mocností. Ministři a admirálové by měli přednést před novináři a kamerami svůj úvodní proslov. Zde se fantazii meze nekladou, o čemž se budete moci přesvědčit ve videoklipech, které uvedeme na těchto stránkách. Na plesu by již měly vznikat první kontakty a plány na vlasní hru a novináři mají vlastně první příležitost komentovat dění v diplomatických a vojenských kruzích. Zábava pokračuje ad libidum . . .
 
V sobotu ráno začíná vlastní hra. Zde již mají hlavní slovo admirálové a ministři podle pravidel hry, začíná fungovat OSN a další instituce, pořádají se tiskové konference, vládní brífinky a kulturní akce podle fantazie jednotlivých týmu. Veřejné mínění a vatikán ovlivňují toky finančních prostředků, novináři vydávají vládní listy, ministři kují diplomatické pikle a admirálové musí vymyset tu nej strategii pro konečné vítězství, neboť vyhrát může jenom jeden. Hra končí vítězstvím jednoho státu, většinou někdy v neděli nad ránem.

 

V neděli ráno se pak vyhodnotí celá hra a předají se ceny pro nejlepšího admirála, novináře a ministra. Následuje úklid, vystřízlivění a odjezd domů.