Vyhledávání


Kontakt

AIGAMES GNW

ing. M. Kohoutek 605939161

E-mail: obchod@aigames.eu

zakládáme tým

01.03.2012 10:51

Pokud se rozhodnete založit tým, je nutné, aby admirál i ministr znal dobře pravidla, nejlépe sehráním několika menších her, jako PQ17. Novináři již takové znalosti mít nemusí, ale samozřejmě je výhodou, když budou i v této oblasti fundováni.

  

Tým pro námořní válku sestává minimálně z tří lidí a to admirála, ministra a novináře. Celý tým od začátku vystupuje jako celek za danou zemi, kterou reprezentuje. Během hry však pravidla dovolí díky jakoby osobní účasti na hracím plánu tyto role měnit. Ministr se může po zajetí admirála stát admirálem a hlavní postavou země, novinář může povýšit na ministra. Ministr může i intrikovat proti svému admirálovi, aby sám získal moc, či jako nastrčenec může způsobit revoluci na koloniích a stát se tak oficiálním vůdcem nového státu.

Tým může samozřejmě doprovodit libovolný počet osob, ale tři je minimum. Každý tým by měl přivést státní vlajku a měl by si připravit i rekvizity pro možné herní situace, jako záchrana admirála z moře, převzetí moci, kulturní akce, pietní akty, sebevraždy cti a další dle fantazie.

Každý z týmu může být finálně oceněn cenou pro danou roli, admirál může získat cenu vládce světa, novinář pullizerivu cenu, ministr Nobelovu cenu míru a pro admirála, který stráví nejdelší čas ve vlnách oceánu máme pak cenu admirál plavec. 

To vše proběhne na závěr hry.

Tým je taky kolektivně zodpovědný za vlastní zásobování jídlem a lihovinami.