Vyhledávání


Kontakt

AIGAMES GNW

ing. M. Kohoutek 605939161

E-mail: obchod@aigames.eu

týlové a technické zabezpečení

29.02.2012 15:39
Pro případné zájemce o organizaci celého projektu předkládáme požadavky na týlové zabezpečení, které jinak řeší Aigames.
 
Ideálním místem pro konání Velké námořní války je škola či větší chata, je potřeba jednak ubytovat více jak 25 lidí, pak je nutná jedna dobře osvětlená místnost, kde probíhá vlastní hra.
Tady je potřeba větší stůl a šest míst pro admirály a taky šest míst pro ministry. Dále je nutno někde zřídit ambasády jednotlivých zemí. Postačí stůl nebo lavice. Zde bude pracoviště novinářů. Dále jeden stůl pro šéfa CCN a vedoucího hry. OSN a Vatikán můžou mít taktéž své pracoviště, ale někdy stačí prostory tiskového střediska.
To je prostor, kde se organizují tiskovky, hovoří admirálové a ministři, předávají se vyznamenání a konají soudy a další akce. Tiskové středisko je takovým druhým centrem celé hry. Zde se také koná Ples admirality.

 

Dále dobré mít k dispozici malou kuchyňku, neboť se počítá, že týmy si přivezou vlastní potraviny, aby je měly kde připravit. V nejlepším případě se dá zorganizovat dovoz námořnického guláše pro všechny. Alkoholické  a jiné nápoje si řeší týmy. Zápisné se použije zčásti na pronájem prostor a na raut na Plese admirality.
 
Pro obzvlášť líné posádky i na zaplacení závěrečného úklidu.

 

Dále je nutná minimální zvuková aparatura, taktéž kamera se stativem.
Pokud organizujeme a budeme organizovat hru my, bude vše zajištěno, včetně vedoucího hry, zástupce OSN a Vatikánu. Pokud by někdo chtěl hru zorganizovat, rádi pomůžeme a poskytneme, co bude v naší moci.